понеділок, 14 травня 2012 р.

Deezer нарешті в Україні!

Музика щорозі більше мандрує  "в хмару". І тепер з’явилась ще одна причина щоби тримати улюблені треки онлайн.
Французикий музичний сервіс Deezer, який дозволяє легальне прослуховування музики, нарешті став доступним для українських користувачів!

Для повноцінного користування сервісом потрібна реєстрація (інакше ви будете мати змогу прослуховувати лише треки тривалістю 30 секунд). Зареєструватися можна традиційно - через адресу електронної пошти або через ваш Facebook аккаунт. Другий спосіб має свої переваги, бо у вашому профілі відразу з’являються виконавці і гурти, яких ви "лайкнули" на Фейсбуку. Також ви отриуєте аккаунт "Premium+" на 15 днів. Після 15-денного користування "Преміум" можна передплатити пакети "Преміум", або "Преміум плюс" за відповідність близько 40 та 100 ₴, відповідно. Музикою також можна ділитись у соцмережі Facebook. База треків на Deezer складає понад 15 мільйонів, тобто є з чого вибирати :)

Української музики на сайті, поки що, небагато, але оскільки сайт запустився в Україні то, думаю, з часом її кількість буде збільшуватись. Наразі на сайті, з українських виконавців, рекомедують нові роботи від Скрябіна та Еріки.




На сайті також достпною є вже традиційна функція "Радіо", де можна послухати музику за жанрами, та улюбленими виконавцями. І найголовніше - все це ЛЕГАЛЬНО!

Тож виглядає що в сервісу "Яндекс Музика" в Україні з’явився потужний конкурент.

Немає коментарів: