четвер, 6 жовтня 2011 р.

Стів Джобс - 1955-2011

Так сьогодні виглядає головна сторінка сайту компанії apple.com - фірми яку створив Джобс і мозком якої він був (і ще довго буде).

За декілька днів провідні веб сайти бізнес спрямування почнуть писати, про те, що буде далі з Apple, як це вплине на майбутнє ринку технологій, конкуренцію і т.п... Але історія Джобса це не історія бізнесу, а історія того, як можна наполегливо боротися за свої ідеї, планувати, бути креативним, сміливим, втілювати плани в життя, а ЛИШЕ ТОДІ заробляти на цьому гроші.
 Приклад життя Стіва Джобса показує, що бути відкритим і шукати нового, вдосконалювати себе, генерувати нетипові ідеї при виконанні будь-якої роботи - бути митцем, може також означати бути успішною людиною.

Креативність - це просто пов’язані між собою речі. Коли ти питаєш креативних людей як вони щось зробили, вони почуваються трохи винними, тому, що вони насправді не зробили цього, вони просто побачили щось. Це стає зрозумілим їм після певного часу. Це відбулося тому, що вони змогли поєднати їхній досвід і синтезувати щось нове. А причиною того, що вони це зробили було те, що вони мали більше досвіду або думали про їхній досвід більше, ніж інші люди" Стів Джобс [Wired, Лютий 1996]

Немає коментарів: